У Росії пояснили, чому Путіна порівнюють зі Сталіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пояснили, чому Путіна порівнюють зі Сталіним

У Росії пояснили, чому Путіна порівнюють зі Сталіним
Джерело:  online.ua

Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев пояснив, чому, якщо дивитися із соцопитувань, в Росії так позитивно популярний радянський диктатор Йосип Сталін, і навіщо з ним порівнюють президента РФ Володимира Путіна.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"У всіх соцопитуваннях важливі ті, хто не відповідав. У всіх опитуваннях їх ігнорують, а це 70%. Вони просто не відповідають. Відповідає тільки політично ангажована меншість. У Росії воно ділиться на "ватників" і "білострічників". Ось вони і дають відсотки. За цим опитуванням можна говорити про актуальність фігури Сталіна для пересічних росіян. Для російської людини це неактуально. Інша справа, що його фігура цікава для державної ідеології", - сказав він.
За словами публіциста, в Кремлі вважають, що людям буде цікаво порівнювати Путіна і Сталіна.
"У Кремлі все ще намагаються виграти війну, яка вже давно закінчилася. Вони думають, що якщо проводити аналогії між Путіним і Сталіним, то це людям буде цікаво. У реальності Сталін неактуальний. Держідеологія, яка намагається нам його повернути, безсила", - зазначив Голишев.


Більше  читайте в інтерв'ю Володимира Голишева ONLINE.UA: У Кремлі намагаються виграти війну, яка давно закінчилася

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?