У Росії пояснили, чому її винищувачі літали біля Аляски
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пояснили, чому її винищувачі літали біля Аляски

У Росії пояснили, чому її винищувачі літали біля Аляски
Джерело:  mil.ru

У Міністерстві оборони Росії заявили, що російські винищувачі Су-35С здійснювали планові польоти над берегами Аляски (США)  й не порушували міжнародні правові норми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

 "Новітні винищувачі Су-35С винищувального авіаційного авіаполку Східного військового округу (ВВО), дислокованого в Хабаровському краї, виконали льотні тактичні завдання в Арктичній зоні. Раніше вони здійснили переліт на один з аеродромів округу на крайній півночі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Біля кордонів США перехоплено два бомбардувальники Росії, здатних нести ядерну зброю

Зазначається, що "в ході навчально-тренувальних польотів пілоти Су-35С виконали елементи складного пілотажу, польоту по заданому маршруту, пілотування бойового літака на гранично малих висотах і максимально допустимих висотах".

У російському відомстві стверджують, що "польоти винищувальної авіації округу носили плановий характер і проведені відповідно до міжнародних правових норм".

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 квітня російські стратегічні бомбардувальники Ту-95 двічі наближалися до берегової лінії США в районі Аляски.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?