У Росії прогримів потужний вибух: що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії прогримів потужний вибух: що сталося

У Росії прогримів потужний вибух: що сталося
Джерело:  online.ua

У Росії під містом Ачинськ в Красноярському краї прогриміли вибухи снарядів на складах з боєприпасами. За попередніми даними, четверо людей отримали поранення, а жителів сусідніх населених пунктів евакуйовують, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Вибух і пожежа сталися на артилерійському складі військової частини, що розташована між Ачинськом і Назаровим. На місце інциденту вже направили пожежників. В результаті вибухів осколкові поранення отримали четверо людей, які перебували на території військової частини. Їх госпіталізували з опіками", - сказано в повідомленні.

Через загрозу життю людей місцева влада проводить евакуацію жителів всіх населених пунктів в радіусі 20 кілометрів. Очевидці зазначають, що стовпи диму видно майже в усіх частинах Ачинська. Окрім того, через вибухи зруйновані кілька будинків.

"Постраждали житлові будинки. Вибуховою хвилею вибило вікна. Територія військової частини оточена", – розповів один з місцевих жителів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 червня в центрі Києва стався потужний вибух. Надзвичайна подія трапилась за адресою вулиця Тургенєвська, 20. Вибух стався в одному з гаражів в дворі трьохповерхового будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?