У Росії розповіли про план Путіна продовжувати війну на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії розповіли про план Путіна продовжувати війну на Донбасі

У Росії розповіли про план Путіна продовжувати війну на Донбасі
Джерело:  apostrophe.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович розповів, що президент Росії Володимир Путін найближчим часом не припинить конфлікт на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
"Я думаю, що у Путіна є план продовжувати конфлікт на Донбасі протягом дуже багатьох років, якомога довше. Під цим є певна його хвора логіка. Якби я був таким, як він, не дай, звичайно, Бог, і був би на його місці, то я б цей конфлікт морозив вічно. Ось стільки, скільки б перебував при владі. Це те завдання, яке для Путіна дуже важливе", - говорить він.
"А саме - дестабілізувати Україну, щоб вона ні в якому разі не рушила в НАТО і не стала прикладом успішної держави. І щоб російський народ не вийшов на якийсь свій Майдан за прикладом України. Через це Мінські угоди Росією виконані бути не можуть. Тому, що б не говорили певні депутати французького парламенту, або міністри, які підкуплені Путіним, ці санкції не будуть ні ослаблені, ні скасовані в доступному для огляду майбутньому", - додав Рабінович.
Нагадаємо, в мережі знайшли пояснення планам Путіна в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?