У Росії розповіли про жахливу загадку Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли про жахливу загадку Путіна

У Росії розповіли про жахливу загадку Путіна
Джерело:  online.ua

Відомий російський публіцист Олександр Невзоров розповів, чому вважає президента Росії  Володимира Путіна  моторошною загадкою свого часу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».


«Путін в будь-якому випадку одна з найцікавіших загадок цього часу. Тому що на відміну від тих, кому все зрозуміло, мені до сих пір моторошно цікаво встановити хоча б приблизну істину», - сказав Невзоров.


За його словами, цікаво дізнатися, «чи є він (Путін - Ред.) водієм всій цій страшної машини, або він просто тримається за кермо, а машина їде сама, підкоряючись вектору свого моторошного історичного шляху, який колись був намічений ще в 19- м столітті».


Читайте також:  Ножі в спину Путіна: соцмережі розвеселила влучна карикатура


«Звичайно, мені це дуже цікаво», - додав журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий російський письменник Олександр Проханов порівняв президента РФ Володимира Путіна з планетою Соляріс, що диміла, булькаючею субстанцією, яка вибухає протуберанцями.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?