У Росії розповіли, що ще їй "винна" Україна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, що ще їй "винна" Україна

У Росії розповіли, що ще їй "винна" Україна

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що українські правоохоронці повинні забезпечити безпеку "дочок" російських банків на території України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Розраховуємо, що процедури, які відповідно до українського законодавства в цьому випадку можна застосувати, будуть задіяні без будь-якої політизації", - сказав Лавров на прес-конференції в Москві.
Читайте також: У Пу тіна спробували жартувати щодо російських банків в Україні
"В українських правоохоронців є зобов'язання щодо неприйнятності і неприпустимості якогось самосуду, якихось дій, які просто порушують закони і підривають право власності, що охороняється українськими законами", - додав він.
Нагадаємо, в ніч на 13 березня невідомі активісти по всій Україні заблокували десятки банкоматів російських банків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що 15 березня на засіданні Ради національної безпеки і оборони України можуть розглянути заборону діяльності російського ПАТ "Сбербанк".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?