У Росії розповіли, як Путін може стати "кульгавою качкою"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як Путін може стати "кульгавою качкою"

У Росії розповіли, як Путін може стати "кульгавою качкою"
Джерело:  Ехо Москви

Колишній депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков заявив, що в разі, якщо  Володимир Путін  на майбутніх виборах президента Росії не отримає високий відсоток, він перетвориться на "кульгаву качку", і це призведе до розколу еліт в країні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
На питання радіоведучої, чи впевнений він, що саме Путін стане президентом в наступний раз, політик відповів:
"У сенсі в 17-м або 18-м році? Я знаю, що є такі плани у адміністрації. Може все що завгодно статися. Але ми все одно не впливаємо на ці фактори. Ми обговорюємо ситуацію яка склалася. Він піде однозначно на ці вибори. І дуже важливо для Путіна отримати високий відсоток, тому що якщо це буде 50%, 55%, це буде означати, що президент не такий вже популярний. З урахуванням того, що це останній термін, він перетворюється в "кульгаву качку" і можна вже вести себе якось незалежно. Тобто низький відсоток може привести до розколу еліт. Тому буде робитися все, щоб цей відсоток був високим", - сказав Гудков.
Депутат розповів, як Путін збирається мобілізувати російських виборців перед виборами.
"Як можна людей мобілізувати. Сирія вже не сильно мобілізує людей, значить потрібно спровокувати новий конфлікт, нове протистояння зі США, тим більше, люди на це "добре", з точки зору влади - в лапках, звичайно, - реагують. І ось в цих умовах єдина людина, яка може врятувати нас в цьому протистоянні зі США - Володимир Володимирович Путін. Ось, таким чином, буде відбуватися мобілізація. А для того, щоб була мобілізація, необхідно створити нові вогнища напруженості. Ось зараз, як мені здається, Путін це використовує. Тим більше, що ще є час до виборів у США. Це означає, що Обама цілком очевидно не піде на загострення, йому це не потрібно. І ось за цей місяць потрібно, принаймні, якось сильно просунутися", - вважає Гудков.
Як повідомляв ONLINE.UA,  згідно розвідувальної інформації, президент Росії Володимир Путін не планує подальше силове захоплення нових територій в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?