У Росії сталася весела історія з "сенатором"-зрадницею з Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася весела історія з "сенатором"-зрадницею з Криму

У Росії сталася весела історія з "сенатором"-зрадницею з Криму
Джерело:  РІА Новини

"Сенатор" від Криму Ольга Ковітіді внесла в Держдуму РФ законопроект про нову ідеологію для Росії, яка покликана забезпечити єдність всіх народів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"З метою забезпечення єдності російського народу, формування сучасної ідеології країни, ми можемо почати говорити про необхідність наявності єдиної ідеології в Росії... Цей законопроект вже поданий мною в Державну думу", - сказала Ковітіді.
За її словами, Росії потрібна ідеологія, яка б відповідала цілям духовного відродження та пам'яті про історичні події, які зіграли важливу роль у становленні моральності, поняття обов'язку і честі перед Батьківщиною, а також були втіленням єдності волі народу.
У той же час Конституція РФ говорить, що "державною або обов'язковою" в Росії не може бути ніяка ідеологія.

Читайте також: Не щасний Крим за окупантів: соцмережі вразило страшне фото
У мережі сміються.
Sergey Aksenov: Пристосуванці, че.




Відзначимо, що Ковітіді вчилася в Одеському державному університеті на юридичному факультеті. Ставши адвокатом, вона потім очолила Кримський факультет української Юридичної академії, а в 2013 році стала помічником міністра юстиції України. Ковітіді була в Партії регіонів. З 2006 року вона також була депутатом Верховної ради Криму. Після анексії півострова Росією жінка була призначена заступником голови Радміну Криму, а в квітні 2014 го - членом Ради Федерації.


У той же час Ковітіді на самому початку подій в Криму, що призвели до анексії, говорила: "Ми, парламентарії Криму, повинні почути голос кримчан. Ми сьогодні - за єдність автономії в складі України, ми сьогодні за те, щоб в Криму був мир, щоб ніхто не міг ввести свої війська".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

колишній "прокурор" Криму, а нині депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії" Наталя Поклонська осоромилася, приписавши фразу літературного персонажа російському полководцю Олександру Суворову

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?