У Росії святкували Масницю та подарували людям нові меми про опудал - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії святкували Масницю та подарували людям нові меми про опудал - що сталося

У Росії святкували Масницю та подарували людям нові меми про опудал - що сталося
Джерело:  online.ua

Протягом вихідних 29 лютого та 1 березня в московському парку "Зарядье" святкували Масницю, на честь якої організували цілу програму. Відвідувачі надовго запам'ятають ці дні, однак навряд чи з добрих причин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.

В інтернеті оприлюднили безліч відеороликів, які продемонстрували свято. У парку розмістили аніматорів-акробатів, які, за задумом, повинні були стояти на жердинах та підказувати людям напрямок.

Плани організаторів порушив сильний вітер. Негода зробила з акробатів жахаюче видовище — вони розкочувалися над парком, вдягнені у чорні фраки з циліндрами, та викликали у росіян не найкращі думки.

Зокрема, їх порівняли із дементорами — летючими створіннями із всесвіту Гаррі Поттера, які пересувалися у довгих чорних плащах та залишали людей без жодного доброго спогаду. Дехто назвав "Зарядье" на Масницю "балом сатани".

Найбільш вдалою аналогією, здається, став мультфільм Хаяо Міядзакі "Мандрівний замок".

Слід зазначити, що організатори Масниці в Росії регулярно дарують інтернету нові меми про свято. Це не дивно — важко забути млинці з лопати або чисельні спроби встановити рекорд з найбільшим у світі млинцем.

Як повідомляв ONLINE.UA, українці останнього дня Масниці встановили новий рекорд у межах країни. У Дніпрі команда з чотирьох кухарів спекла 721 млинець, використавши 18 пателень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?