У Росії ціле місто пішло під воду, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії ціле місто пішло під воду, є загиблі

У Росії ціле місто пішло під воду, є загиблі
Джерело:  online.ua

У сибірському місті Тулун (Іркутська область, Росія) через різкий підйом води у місцевих річках під водою опинилися тисячі будинків, в тому числі багатоквартирних. Постраждала 351 людина, надійшла інформація про 5 загиблих, враховуючи дитину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий сайт Irk.Today.

З 28 червня в Тулуні йде евакуація, але багато людей ще залишаються в місті і поселеннях поруч з ним. За даними адміністрації Тулуна, станом на 16:00 29 червня, рівень води в річці Ія складав 1383 мм при критичній оцінці в 700 мм.

Підтоплені більше 3,5 тисячі житлових будинків, пошкоджено 13 автомобільних мостів. Частину жителів довелось евакуювати на вертольотах рятувальників. Постраждалі розповіли, що через високий рівень води їм довелося залізти на дахи будинків разом з дітьми і необхідними речами.

Рятувальники організували перепис тих, кого вдалося евакуювати. Домашніх тварин і велику рогату худобу, в тому числі коней і корів, врятувати не вдалося. У регіоні введено режим надзвичайної ситуації.

Місцеві жителі пишуть, що власники продуктових магазинів, користуючись надзвичайною ситуацією, підвищили ціну на хліб у декілька разів – до 100 рублів.

Нагадаємо, що вчора з’ясувалось, що серед жертв авіакатастрофи на Гаваях був українець. Вже є перша інформація щодо нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?