У Росії урочисто відкрили новий пам'ятник Сталіну: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії урочисто відкрили новий пам'ятник Сталіну: з'явилися фото

У Росії урочисто відкрили новий пам'ятник Сталіну: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У російському Архангельську відкрили пам'ятник радянському диктатору Йосипу Сталіну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство "ВКонтакте" OnLine Архангельськ.


Читайте також: Мережу розбурхали жорстокі футболки зі Сталіним в Росії: з'явилося фото


Урочиста церемонія зі встановлення пам'ятника на парковці бізнес-центру за адресою вулиця Гагаріна, 44/2, пройшла 24 грудня. Відзначається, що пам'ятник поставили в жовтні 2016 року, але комуністи хотіли знайти для нього інше місце. В результаті, в зв'язку з протестом місцевих властей проти встановлення монумента, його вирішили залишити на приватній території.



На фото з відкриття пам'ятника Сталіну в Архангельську, опубліковані місцевими жителями, видно, що прийшло кілька десятків людей.


У соцмережах прокоментували появу бюста Сталіна в Архангельську. Так, користувач Twitter n u o r i m a a написала: "Сподіваюся, хороша людина вже поспішає туди з відром червоної фарби)".


William Wallасе: "Тепер Сталін буде охоронцем на бізнес-парковці..."


deranged: "Залишилося ростовчанам звести пам'ятник своєму землякові Андрію Чикатило (радянський серійний вбивця, - ред.) для повного щастя".




Як повідомляв ONLINE.UA,  у вересні 2016 року пам'ятник Йосипу Сталіну встановили в російському Сургуті. Примітно, що вже на наступний день після відкриття пам'ятник облили червоною фарбою.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?