У Росії вдруге горить Ільський нафтопереробний завод — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вдруге горить Ільський нафтопереробний завод — відео

У Росії вдруге горить Ільський нафтопереробний завод — відео
Джерело:  online.ua

Зранку 5 травня на нафтопереробному заводі "Ільський" у Краснодарському краї сталася пожежа. Пропагандисти знову пишуть про "атаку" нібито "українських дронів".

Джерело: росЗМІ

Що відомо про вибухи та пожежу на нафтопереробному заводі у Росії

За попередніми даними, кілька хвилин тому завод був атакований українським безпілотником. Він прилетів до однієї з установок і почалася пожежа, — написали росЗМІ.

Згодом вони повідомили, що атаку на завод здійснила група диверсантів. За даними російських видань, їх затримали. Мовляв, вони намагалися втекти з місця події трубопроводом.

Співробітники заводу заявили, що диверсанти підірвали п'яту установку за допомогою саморобного вибухового пристрою. Про постраждалих пропагандистам, як завжди, нічого не відомо.

Пожежа на Ільському НПЗ поширилася на площі 400 квадратних метрів, її гасили понад 150 осіб.

У Ставрополі сталася пожежа на складі палива

4 травня у російському Ставрополі неподалік від Краснодара вибухнув склад паливно-мастильних матеріалів. Виникла пожежа на площі понад 500 кв. м.

Повідомляється, що пожежа сталася на відкритій території поблизу заводу. Як повідомляють рятувальники, загиблих та постраждалих немає.

На місці займання працюють 63 пожежники та 18 одиниць техніки. Наразі пожежу локалізували.

Російські ЗМІ заявили, що причиною займання стали бочки з мазутом.

Займання бочок із мазутом на площі 100 кв. м сталося поряд із заводом на відкритій території. Пожежі надали 2-й ранг небезпеки, — йдеться в повідомленнях.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?