У Росії вночі горіли дві нафтобази — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії вночі горіли дві нафтобази — відео

У Росії вночі горіли дві нафтобази — відео
Джерело:  online.ua

В ніч на 4 травня в Росії спалахнули дві нафтобази в Ростовській області та Краснодарському краї.

Джерело: росЗМІ

Пожежа на нафтобазі в Краснодарському краї

Російські ЗМІ повідомили, що у ніч проти 4 травня сталася пожежа у резервуарі Ільського нафтопереробного заводу. За їхніми словами, причиною пожежі стала атака 4 безпілотників.

Пожежа сталася у резервуарі Ільїнського нафтопереробного заводу у Краснодарському краї. Як повідомили в екстрених службах, її причиною стало падіння безпілотника, - повідомляють ЗМІ.

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв згодом підтвердив пожежу на резервуарах з нафтопродуктами на Ільському нафтопереробному заводі у Сіверському районі, проте причину не назвав.

За його даними, пожежу ліквідували станом на 6 ранку, а постраждалих немає.

Нагадаємо, що нафтобаза у Краснодарському краї вже горіла в ніч на 3 травня. Тоді у селищі Хвиля неподалік Кримського мосту спалахнув резервуар з нафтопродуктами.

Пожежі було присвоєно найвищий ранг складності. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає.

Пожежа у Ростовській області

У Ростовській області пожежа виникла на території Новошахтинського заводу нафтопродуктів у районі села Киселівка Красносулинського району.

Губернатор області Василь Голубєв заявив, що причиною пожежі стала атака безпілотника. Пожежу ліквідували співробітники заводу, жертв та постраждалих немає.

Голубєв заявив, що БПЛА нібито врізався у конструкції міжцехової естакади заводу.

Вогонь, який виник у результаті вибуху, погасили. Пожежники до гасіння займання не залучалися, горіння було ліквідовано силами служб підприємства, – написав Голубєв.

За його словами, жертв атаки немає, а атака завдала нібито незначних збитків.

Нагадаємо, що 29 квітня у Севастополі також сталася пожежа на нафтобазі.

1 травня в Брянській області внаслідок підриву колій зі шляхів зійшов локомотив, чотири вагони та 12 тонн дизельного палива.

2 травня у Брянській області знову підірвали залізничні колії, внаслідок чого з рейок зійшов локомотив та 20 вантажних вагонів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?