ЗСУ знищують логістику армії РФ в Криму — Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищують логістику армії РФ в Криму — Гуменюк

ЗСУ знищують логістику армії РФ в Криму — Гуменюк
Джерело:  online.ua

За словами керівниці Об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, після пожежі на нафтобазі Чорноморського флоту РФ, керівництво злочинної армії РФ вимушене шукати безпечніші місця для розміщення власної інфраструктури військової логістики. У той же час підрив логістичних шляхів окупантів є одним з елементів підготовки ЗСУ до проведення контрнаступу. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

В окупантів вже не має безпечного місця в анексованому Криму 

Дуже великий ступінь тривожності і дуже великі потоки, спрямовані по всіх маршрутах, куди можна виїжджати. Навіть серед військових, як вони собі вважали, у постійних пунктах базування, родини евакуюються, - зазначає Гуменюк.

На думку речниці ОК "Південь" після масштабної пожежі на нафтобазі у Севастополі окупанти змушені будуть переорієнтовуватися та розосередитися.

У той же час Гуменюк підкреслила, що наразі ворог тримає в Чорному морі 11 військових кораблів, однак через шторм серед них не має носіїв ракет. В Азовському морі перебуває одне вороже судно.

Вони маневрують у тому районі, який вважають для себе безпечним і розосередили сили і засоби. Але ракетоносії всі заведені у пункти базування, шторм дійсно потужний... Це говорить про певну паузу, - пояснює Гуменюк.

Окупанти не можуть безпечно тримати Чорноморський флот в бухтах в Криму 

За словами речника Одеської ОВА Сергія Братчука, наразі військовим кораблям Чорноморського флоту РФ безпечніше перебувати у відкритому морі, ніж у бухтах поряд із окупованим Севастополем.

Вони маневрують у тому районі, який вважають для себе безпечним і розосередили сили і засоби. Але ракетоносії всі заведені у пункти базування, шторм дійсно потужний... Це говорить про певну паузу, - зазначає Братчук.

За його словами, російські окупанти бояться, оскільки розуміють і відчувають загрозу з боку українських військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?