У ЗСУ оцінили шанси армії РФ захопити "дорогу життя" до Бахмута
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ оцінили шанси армії РФ захопити "дорогу життя" до Бахмута

У ЗСУ оцінили шанси армії РФ захопити "дорогу життя" до Бахмута
Джерело:  online.ua

За словами спікера Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, солдати РФ далекі від захоплення "дороги життя" з Часового Яру до Бахмута, якою постачаються продукти, ліки, озброєння та інші необхідні речі для наших бійців та мирного населення.

Джерело:  ZN.UA

Росіяни далекі від захоплення дороги життя до Бахмута — ЗСУ

Армія РФ та "вагнерівці" протягом останніх кількох тижнів дедалі частіше говорять про захоплення "дороги життя", а також брешуть, що тримають її під вогневим контролем.

Насправді все інакше. Так, там дійсно складно, адже їхні спроби захопити дорогу тривають, як і спроби встановити вогневий контроль. Але завдяки військовим Сил спеціальних операцій, артилеристам, Сили оборони не дають росіянам "обрізати" нашу логістику, - зазначив Сергій Череватий.

Окрім того, він додав, що там працюють інженери, фахівців з логістики, які прокладають нові шляхи. Завдяки спеціалістам наші воїни та цивільне населення отримують усе необхідне для продовження бою за місто.

Жодної паніки немає

Попри те, що не припиняються важкі бої - бійці ЗСУ не панікують та продовжують виконувати свої завдання згідно з визначеними наперед сценаріями.

Ситуація повністю контролюється Генштабом, плюс ми бачимо всі наміри противника та упереджуємо їх вогнем. Все це в комплексі дозволяє тримати Бахмут далі, - додав Череватий.

Згідно з його даними, ворог наразі змушений перекидати у Бахмут десантників, оскільки "вагнерівці" "закінчуються".

Росіяни зараз роблять все, щоб знищити максимально міську інфраструктуру, адже вести у забудові досить складно. Це робиться для того, щоб ми не могли використовувати фортифікаційні споруди для побудови оборони, - підкреслив речник Східного угруповання військ ЗСУ.

Окрім того, він зазначив, що армія РФ намагається атакувати там, де тільки є можливість, однак наші воїни все одно тримають оборону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?