У Росії відкрили пам'ятник Путіну без Путіна: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії відкрили пам'ятник Путіну без Путіна: опубліковано фото

У Росії відкрили пам'ятник Путіну без Путіна: опубліковано фото
Джерело:  Meduza

У селі Частоозер'я Курганської області відкрили пам'ятник президенту РФ Володимиру Путіну під назвою "Служіння вітчизні".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Медуза".

Пам'ятник представяє собою мапу Росії з Кримом, трибуну з церемонії інавгурації Путіна та три прапори - російський, СРСР та Російської імперії.

Статую самого президента РФ заввишки 3,5 м прибрали перед самим відкриттям.

Скульптори не знайшли способу зобразити Калінінград, який відділений від Росії Литвою та Польщею, тож його на мапі немає, як і Курильських островів.

Ініціатором встановлення пам'ятника є депутат Держдуми від партії "Єдина Росія" Олександр Ільтяков. На відкритті він заявив, що поки не можна ставити пам'ятник президенту, тому що він "скромна людина" і "не працює за славу".

За його словами, скульптура президента "коли прийде час, повернеться на своє законне місце", а наразі її заховали в потаємному місці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Росії відкрили божевільний пам'ятник Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?