У Росії відповіли на заклик США вплинути на бойовиків на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії відповіли на заклик США вплинути на бойовиків на Донбасі

У Росії відповіли на заклик США вплинути на бойовиків на Донбасі
Джерело:  РІА Новини

У Міністерстві закордонних справ Росії відповіли на заклик Держдепу США вплинути на бойовиків так званих ДНР і ЛНР після підриву автомобіля СММ ОБСЄ в Луганській області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

"Ми оперативно відреагували на прохання американської сторони про передачу тіла, хоча, хочу підкреслити, що це питання вирішувалося відповідною «владою» і структурами в Луганську. Ми, як я розумію, дали їм відповідні рекомендації, але це їх рішення, яке ми вітаємо" , - заявив заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков.

Читайте також: Журналісти росЗМІ були на місці підриву авто ОБСЄ через три хвилини - Тимчук

За його словами, глава МЗС РФ Сергій Лавров висловив співчуття держсекретарю США Рексу Тіллерсону в зв'язку із загибеллю на підконтрольній бойовикам території Донбасу громадянина США, який виконував обов’язки парамедика в складі місії ОБСЄ.

"Хотів би також повідомити, що вчора по гарячих слідах цієї трагічної події Сергій Вікторович Лавров направив співчуття держсекретареві США. Ми вважаємо, що обставини події вимагають вивчення і осмислення. Завтра в Москві буде генеральний секретар ОБСЄ, з яким, я впевнений, розмова на цю тему, мабуть, буде", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 квітня у Луганській області на території, що контролюється бойовиками так званої ЛНР, на міні підірвався автомобіль місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?