У Росії вирішили нахамити НАТО через Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вирішили нахамити НАТО через Трампа

У Росії вирішили нахамити НАТО через Трампа
Джерело:  online.ua

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова по-хамськи відповіла на  заяву генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга про те, що переможцю президентських виборів в США Дональду Трампу не варто відвертатися від співпраці з Північноатлантичним Альянсом через російську загрозу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Захарової.


Відзначимо, що Столтенберг пояснив, що розміщення сил НАТО в Східній Європі є стримуванням, а не агресією, і Альянс таким чином прагне запобігти конфлікту.


"Короткий зміст публікації, так би мовити в перекладі на мову real politic: "А хто ж буде нас утримувати та нами керувати? Хто буде нам платити за те мракобісся, яке ми несемо з ласки Вашингтона? Адже за останні роки ми розучилися самостійно думати і діяти. Ми пішли на все, заради американського істеблішменту, в тому числі на розміщення військ і озброєнь на своїх суверенних територіях в мирний час. Як же тепер ми будемо дивитися в очі своїм народам?!! Вони нам цього точно не пробачать, особливо після санкційних воєн, які підірвали цілі галузі нашої ретельно відбудованої економіки. І ви там ще пошкодуєте, що ми тут почнемо жити самостійно. Ми закрили очі на те, що США натворили в Афганістані, на те, що виробництво наркотиків там зросло в рази. Але ж ці наркотики в першу чергу йдуть до нас, до Європи.


Ми мовчимо про те, що тисячі солдатів з країн Альянсу постраждали в ході іракської авантюри США. Чи не тому що нам соромно, а тому що ви нам за це платили. І, відзначте, нам вистачало, ми навіть готові на менше, якщо завгодно. Ми погодилися зіпсувати відносини з Росією, звинувативши її у всіх гріхах на догоду пануючій адміністрації США, яка зробила на цьому ставку для утримання Білого дому. Зрозумійте ж, ми не хочемо знімати з очей пов'язку, надіту вами, тому що тоді нам доведеться визнати не тільки те, що ми відірвалися від реальності, але і те, що ми голі. Вічно, сподіваюся, ваш Генсек НАТО"- написала Захарова.


Користувачі соцмереж посміялися над представницею МЗС. Так, Х**овий мер написав: "Маш, тобі на горілку вистачить ;)"


Читайте також: Чиновниця Путіна випила горілки і насмішила соцмережі: з'явилося відео


павел Гендельман: "Шановна Марія! Ну навіщо ж так!? Скільки на фантазували переводячи на мову "real politic"!!! Тому у нас і така "реальна" політика, що просто текст перевести не можемо, тільки з "вигадками".


TViTklg: "Народ все завжди оплачує. Будь-які політичні ігри і протистояння, причому за фактом, як заручник своїх обираються".


Як повідомляв ONLINE.UA,  після перемоги Трампа на виборах керівництво НАТО вирішило перенести саміт, щоб дати час новому президенту визначитися зі своєю політикою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?