У Росії вирішили створити аналог YouTube — росіяни вже оцінили ідею
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вирішили створити аналог YouTube — росіяни вже оцінили ідею

У Росії вирішили створити аналог YouTube — росіяни вже оцінили ідею
Джерело:  online.ua

Роскомнагляд після гучного провалу з блокуванням Telegram продовжує озвучувати абсурдні пропозиції, які шокують в першу чергу самих росіян. На цей раз в наглядовому відомстві закликали російські IT-компанії створити аналог YouTube для того, щоб там поширювати пропагандистські новини вітчизняних ЗМІ. Роскомнагляд обурений тим, що Google, в тому числі і на YouTube, блокують канали російських пропагандистів, тому хоче, щоб для російських інформаційних сайтів створили внутрішні відеохостінги. Росіяни вже оцінили пропозицію Роскомнагляду, яке було опубліковано на офіційному сайті відомства 28 листопада. Вони вважають, що таким чином глава РФ Володимир Путін вирішив перетворити країну в Північну Корею, жителі якої відрізані від світової мережі, передає ONLINE.UA.

"Звертаємо увагу російських ЗМІ на необхідність ведення інформаційних каналів на вітчизняному відеохостингу. Просимо провідні інтернет-компанії країни допомогти нашим ЗМІ в їх створенні та популяризації. Цілеспрямована політика цензурування щодо російських засобів масової інформації є неприпустимою і порушує ключові принципи вільного поширення інформації та безперешкодного доступу до неї", - йдеться в зверненні Роскомнагляду.

Важливо відзначити, що YouTube неодноразово блокував канали російських провладних медіа, які розповсюджують пропаганду, що викликало обурення російської влади. У Держдумі РФ з цього приводу навіть запропонували наділити Роскомнагляд правом блокувати інтернет-платформи, в тому числі Twitter, Facebook і YouTube, які допускають "дискримінацію" щодо матеріалів російських ЗМІ.

"Скоро закриють ютуб. Як в Північній Кореї, в останні роки, Путін успішно практикує диктаторські фішки КНДР. Коротше, під коронавірусний шумок, Путін усіляко успішно страхується; Ще зробіть закритий платний доступ, щоб це говно саме в собі плавилося !; Я підтримую. Шлак треба тримати окремо; Солов'їний послід ніяк в тренди не виривається?; Зона брехні і капості - відмінна ідея !; І назвати Фейкомет !!! ", - масово коментують росіяни нове рішення Роскомнагляду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за блокування Telegram в Росії тепер взявся ЄСПЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?