У Росії впав у море літак із 28 людьми на борту
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії впав у море літак із 28 людьми на борту

У Росії впав у море літак із 28 людьми на борту
Джерело:  online.ua

6 липня офіційно стало відомо, що в Росії, на Камчатці, перед посадкою впав у море пасажирський літак Ан-26, на борту якого перебували 28 осіб.

Джерело: "Meduza", "РИА Новости",  ТАССРБК, "Интерфакс"

У Росії літак із 28 людьми на борту впав у море

За словами російських журналістів, раніше з рейсом із Петропавловська-Камчатського до селища Палана було втрачено зв'язок, літак не приземлився. Спершу ЗМІ заявляли, що на борту 29 осіб (23 пасажири і 6 членів екіпажу), однак згодом стало відомо,що на борту було 28 людей.

Пресслужба Камчатського авіаційного підприємства розповідає, що зв'язок із рейсом №251 зник перед маневром при заході на посадку за 9 кілометрів від селища Палана. На борту Ан-26 перебували 22 пасажири, у тому числі двоє дітей, і 6 членів екіпажу.

"Пасажири – переважно жителі селища Палана. У списку пасажирів голова селища Палана Ольга Мохірева, начальник мобілізаційного відділу адміністрації Палани Олександр Андрєйкін і його дружина Ольга – начальник фінансового управління адміністрації. Літак Ан-26 зник з екранів радарів приблизно за 10 хвилин до посадки в селищі Палана. Екіпаж мав здійснити посадку о 05.50 мск, але на зв'язок не вийшов. О 5:55 мск в аеропорту Палана оголосили тривогу, почалася пошуково-рятувальна операція", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що літак Ан-26 1982 року випуску належить ВАТ "Камчатське авіаційне підприємство".

За словами генерального директора компанії Олексія Храброва, перед вильотом літак був технічно справний.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?