У Росії за два дні намагались підпалити три військкомати
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії за два дні намагались підпалити три військкомати

У Росії за два дні намагались підпалити три військкомати
Джерело:  online.ua

Протягом 14-15 травня в Ростовській і Рязанській областях і місті Волгоград Росії відбулися спроби підпалів військкоматів.

Джерело: РосЗМІ

У РФ намагаються підпалювати військкомати

За даними ЗМІ, в ніч проти 14 травня невідомий кинув пляшку із запалювальною сумішшю в будівлю військкомату в місті Гуково Ростовської області.

Пожежу загасили співробітники військкомату, будівля і люди не постраждали.

У селищі Пронське Брянської області кілька невідомих близько 3 ночі спробували підпалити двері й віконну раму військкомату, але невдало. Поліція порушила справу про спробу навмисного знищення або псування майна.

А у Волгограді пожежа у військкоматі сталася близько 2 години ночі. Поліція, яка прибула на місце події, знайшла в приміщенні розбиту пляшку зі шматком тканини й пластикову пляшку біля будівлі. Зараз комісаріат працює.

Раніше вже було підтверджено шість випадків підпалів військових комісаріатів у Росії з 24 лютого, коли Путін оголосив про вторгнення в Україну.

При цьому за рік до 24 лютого таких випадків було всього три.

Останнім часом у Росії масово самозаймаються військкомати. Палають від сорому? Росія продовжує спецоперацію з демілітаризації… власної армії. Все ще йде за планом чи нам допомогти це пришвидшити? — відреагував на підпали радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?