У Росії заговорили про дострокові вибори президента: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заговорили про дострокові вибори президента: що сталося

У Росії заговорили про дострокові вибори президента: що сталося
Джерело:  online.ua

Російський уряд провалює всі завдання президента РФ Володимира Путіна, які він поставив в посланні Федеральним зборам. У зв'язку з цим економічна криза в країні може перерости в політичну, а вона призведе до дострокових виборів президента. Про це заявив російський парламентарій Геннадій Зюганов в інтерв'ю росЗМІ, передає ONLINE.UA.

"Якщо наступний рік будемо так само провалювати, просідати. Бідність зростає, економіка буксує, а показники Послання президента не виконуються. Висока ймовірність, що економічна криза перетвориться в політичну", - пояснив депутат свої припущення.

Зюганов зазначив, що в останні місяці зими планується організувати в РФ "потужний форум і затвердити програму, сформувати уряд національних інтересів і народної довіри", після чого можливі дострокові вибори президента. У Держдумі вже відреагували на прогноз депутата. Там заявили, що Зюганов не відноситься до тих людей, які вирішують, чи будуть в країні дострокові вибори.

Нагадаємо, останні вибори президента Росії відбулися в березні 2018 року. На них "за традицією" перемогу здобув Володимир Путін - він набрав майже 77% голосів виборців. Наступні вибори президента в Росії заплановані на 2024 рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін не планував бути при владі 19 років і в 2024 році, на наступних виборах, він піде з поста президента Росії. Такий несподіваний прогноз зробив колишній радник Єльцина і діючий радник Путіна Валентин Юмашев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?