У Росії заявляють про масовий підпал військкоматів
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії заявляють про масовий підпал військкоматів

У Росії заявляють про масовий підпал військкоматів
Джерело:  online.ua

Лише протягом 31 липня у Росії спробували підпалити дев’ять військкоматів. 

Джерело: росЗМІ

31 липня у Росії відбувся масовий підпал військкоматів

Згідно з даними російських опозиційних журналістів, спроби підпалу будівель військових комісаріатів зафіксовані у містах Можайськ та Подольськ Московської області, Росоші Воронезької області, Казані, Омську, Санкт-Петербурзі, Калузі, а також Верхньоуральську і Копейську Челябінської області.

За словами паліїв, їм нібито телефонували шахраї.

До прикладу, у ніч на 1 серпня за спробу підпалу військкомату в Копейську затримали 54-річну співробітницю челябінського заводу металоконструкцій.

Вона кинула коктейль молотова в медичний кабінет будівлі військкомату.

Ба більше, за 2 години сталася спроба підпалу військкомату у Верхньоуральську. На місці події було затримано 34-річну місцеву жительку.

Ще один військкомат намагалися підпалити в Калузі. Там за спробу підпалу було затримано 78-річну пенсіонерку.

У Санкт-Петербурзі чоловік протаранив військкомат і підпалив його

31 липня також з'явилася інформація про те, що у Петербурзі чоловік протаранив ворота на подвір'я військкомату машиною і намагався спалити його.

Фото - відкриті джерела

За словами бунтаря, до цього рішення його нібито підштовхнула ФСБ РФ.

З'ясувалося, що це раніше не судимий уродженець Ленінграда 53 років, який живе з матір'ю за десять кілометрів від військкомату. Він стверджує, що два тижні тому з ним у WhatsApp зв'язався невідомий, який представився співробітником ФСБ. Йому запропонували "провести акцію", щоб отримати доступ до документів, які нібито, за його словами, надсилаються в Україну з військкомату.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?