З'явились фото наслідків нічної атаки дронів по Москві
Категорія
Події
Дата публікації

З'явились фото наслідків нічної атаки дронів по Москві

З'явились фото наслідків нічної атаки дронів по Москві
Джерело:  online.ua

Вночі столицю РФ знову атакували дрони. Внаслідок атаки постраждали будівлі "IQ-кварталу".

Джерело:  RTVI

Що відомо наслідки атаки дронів та вибухи у Москві  

За інформацією телеканалу, внаслідок атаки по IQ-кварталу в "Москва-Сіті" постраждав офіс російського Мінцифри.

В будівлях повибивало вікна та були зруйновані внутрішні перегородки.

Фото - RTVI 

Фото - RTVI 

Що відомо про атаку дронів по Москві 

У ніч на неділю, 30 липня, в Москві пролунав вибух. Були пошкоджені фасади на двох офісних вежах "Москва-Сіті".

Вибух стався в будівлі "IQ-кварталу", розташованого в "Москва-Сіті". Повідомлялося, що в результаті "бавовни" на рівні 5-6 поверху 50-поверхової будівлі на Пресненській набережній пошкоджено вікна. Постраждалих немає. Пожежі не послідувало.

Пізніше стало відомо, що вежа "IQ-кварталу" в "Москва-Сіті" евакуйована. Водночас мер Москви Сергій Собянін заявив про "атаку українських безпілотників".

За даними ТАСС, два безпілотники, які нібито брали участь в атаці на Москву, були збиті на заході Підмосков'я. Зокрема, вибухи чули в Одинцово.

У Московській повітряній зоні ввели тимчасове обмеження на знаходження будь-яких повітряних суден. Аеропорт "Внуково" закритий на виліт і приліт, рейси перенаправляються в інші аеропорти.

Як Кремлівська пропаганда відреагувала на атаку БпЛА по Москві 

Російські пропагандисти проігнорували вибухи у Москві 30 липня та не показали їх. Проте телеканали показали парад у Санкт-Петербурзі за участі диктатора Володимира Путіна.

 Державні російські телеканали сьогодні зранку не висвітлювали удар дронів по елітному комплексу "Москва-сіті". При цьому пропагандисти показували парад до дня Військово-морських сил РФ у Петербурзі, де був присутній Путін.

Так, телеканали "Перший", "Росія-1" та НТВ показували новини та парад, вітали російських моряків, також були сюжети про саміт "Росія - Африка" та стихійні лиха в РФ.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?