ЗРК "Панцир" на даху Міноборони РФ у Москві не зміг збити дрон на відстані менше 300 м
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗРК "Панцир" на даху Міноборони РФ у Москві не зміг збити дрон на відстані менше 300 м

ЗРК "Панцир" на даху Міноборони РФ у Москві не зміг збити дрон на відстані менше 300 м
Джерело:  online.ua

Зенітно-ракетний комплекс "Панцир", який розмістили на даху штаб-квартири Міноборони РФ у Москві не збив зранку 24 липня дрон, який атакував столицю РФ, попри те, що БПЛА пролітав на відстані менше 300 метрів.

Джерело: Радіо Свобода

ЗРК Панцир на даху Міноборони РФ не збив дрон

У російській службі видання Радіо Свобода повідомили, що "Панцир" на даху штаб-квартири Міноборони не зміг збити український дрон, хоча знаходився від точки удару менш ніж за 300 метрів.

Як випливає з публікацій у соцмережах та супутникових знімків, зенітний ракетно-гарматний комплекс малого радіусу дії "Панцир-С1", розміщений на даху штаб-квартири Міноборони наприкінці 2022 року, як і раніше, знаходиться там, - пише видання.

За словами журналістів, до місця удару безпілотника по комплексу будівель російського військового відомства на Комсомольському проспекті від цієї точки – менше 300 метрів.

 Проте жодних свідчень роботи "Панциря" вранці у понеділок очевидці не помітили.

Фото - t.me/radiosvoboda

Атака дронів на Москву

Зранку 24 липня російська влада повідомила про атаку дронів на Москву. Окупанти заявили нібито про збиття всіх БПЛА, проте фото з місця подій свідчать про пошкодження будинків.

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що атака відбулася приблизно о 4 годині ранку. БПЛА нібито вдарили по двох нежитлових будівлях.

Місцеві Телеграм-канали повідомили, що один з дронів впав за 500 метрів від будівлі Міністерства оборони РФ.

Другий дрон влучив у бізнес-центр на проспекті Ліхачова. Там вибиті вікна.

Востаннє про атаку дронів у Москві заявляли 4 липня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?