У Росії заявляють про "звірське" вбивство лідера компартії Придністров'я
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заявляють про "звірське" вбивство лідера компартії Придністров'я

У Росії заявляють про "звірське" вбивство лідера компартії Придністров'я
Джерело:  online.ua

Російська влада офіційно підтвердила, що 17 липня був убитий лідер придністровської комуністичної партії Олег Хоржан. Про це також заявили представники пресслужби КПРФ.

Джерело: росЗМІ

Що відомо про вбивство Хоржана

Отримали повідомлення про вбивство лідера Придністровської компартії та ексдепутата Верховної ради Придністров'я Олега Хоржана. Подробиці з'ясовуються, - йдеться в заяві.

Як стверджує очільник КПРФ Геннадій Зюганов, проросійського політика вбили вночі 17 липня в його будинку.

Трагедія! Сьогодні вночі звірськи вбитий Олег Хоржан! - написав у соцмережах лідер "Громадянського конгресу" Марк Ткачук.

За словами останнього, це сталося минулої ночі.

Олега Хоржана вбили в його кабінеті, зарізали... Підозрюваних поки не затримали, - додав Ткачук.

Окрім того, повідомляється, що труп політика виявила дружина в одній із кімнат, поряд із відкритим сейфом. Сейф був порожній. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Слідком РФ уже порушив кримінальну справу.

Фото - скриншот

Хто такий Олег Хоржан

Олег Хоржан народився 30 червня 1976 року у смт. Кам'янка, Молдавська РСР, СРСР).

Він відомий проросійський політик та громадський діяч в окупованому РФ Придністров'я.

Депутат Верховної ради з 2010 до 2019 року. Голова Придністровської комуністичної партії з травня 2003 по 19 травня 2018 року.

Як стверджують російські пропагандисти, Олег Хоржан майже завжди ЖИВ один. Іноді на вихідні у його будинку залишався його 14-річний син, на ці вихідні він не приїхав.

Олег не відповідав сьогодні вранці на дзвінки, адже після ув'язнення у нього проблеми зі здоров'ям. Прийшли до нього додому, а там... Безліч ножових поранень.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?