У російського Sukhoi Superjet під час польоту відлетіла обшивка двигуна - фотодоказ
Категорія
Світ
Дата публікації

У російського Sukhoi Superjet під час польоту відлетіла обшивка двигуна - фотодоказ

У російського Sukhoi Superjet під час польоту відлетіла обшивка двигуна - фотодоказ
Джерело:  online.ua

Прямо у повітрі у скандально відомого російського літака Sukhoi Superjet компанії "Аерофлот" відлетіла обшивка двигуна. Авіасудно летіло із Москви до Ставрополя. Через цю технічну проблему судно через деякий час після вильоту повернувся в аеропорт "Шереметьєво". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеграм-канал "Baza".

На щастя, посадка пройшла у штатному режимі, ніхто не постраждав. На борту в цей момент перебувала 61 людина, серед них – 55 пасажирів і 6 членів екіпажу. Рейс до Ставрополя змогли здійснити лише через 4 години. Варто звернути увагу на те, що російський літак Sukhoi Superjet часто має технічні несправності та потрапляє в аварійні ситуації.

"Суперджет" авіакомпанії "Аерофлот" довелося розвертатися назад в аеропорт Шереметьєво майже відразу після зльоту. Справа в тому, що у лайнера відірвалася обшивка одного з двигунів. Пасажири, які вилетіли о 22:35 в Ставрополь, провів в повітрі півтори години, але так нікуди і не полетіли, - пілоти, виробляючи паливо, кружляли над Москвою до дванадцятої ночі. Після посадки всіх пасажирів доставили назад в будівлю аеропорту, а лайнером зайнялися техніки. Відразу ж стала ясна попередня причина аварії, - один із співробітників під час передпольотної огляду забув закріпити кожух на двигуні. Після зльоту його зірвало сильним зустрічним потоком повітря", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 5 травня літак SSJ-100 Аерофлоту здійснив аварійну посадку в Шереметьєво і загорівся. Жертвами катастрофи стала 41 людина із 78 осіб, які перебували на борту.

Варто зазначити, що в рамках розслідування трагедії розглядаються версії про помилку пілотування, відмову техніки, погодні умови та інші.

Раніше ONLINE.UA  публікував відео із салону палаючого літака  в російському аеропорту "Шереметьєво".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?