У Ростові спалахнула масштабна пожежа на складі із військовою формою армії РФ
Категорія
Події
Дата публікації

У Ростові спалахнула масштабна пожежа на складі із військовою формою армії РФ

бавовна у Ростові
Джерело:  Telegram

У російському Ростові-на-Дону ввечері у понеділок, 2 жовтня, спалахнула масштабна пожежа на складі із військовою формою армії РФ.

Що відомо про наслідки пожежі на військовому складі у Ростові

За інформацією РосЗМІ та Telegram-каналів, сталось загоряння піддонів на відкритому майданчику складських приміщень на території площею 500 кв. км.

Для приборкання вогню на місце прибули більше 50 працівників МНС РФ.

Однак за інформацією представників місцевого партизанського руху, горіли не піддони, а комплекти військової форми злочинної армії РФ.

Партизани заявляють, що згоріли значні запаси військової форми армії РФ.

Повстанці підкреслили, що пожежа спалахнула на Шосейній вулиці, неподалік торгово-розважального центру "Мегамаг".

Ростов-на-Дону. Усе буде горіти, що приготували для війни. У промзоні на лівому березі біля "Мегамага" на Шосейній знищено запас форми. О 20:40, вул. Шосейна, 300 кв. очищено. Далі буде! - йдеться у повідомленні повстанського руху.

Що відомо про інциденти в інших регіонах Росії

Губернатор Бєлгородської області Вячеслава Гладков заявив, що у місті Шебекіно на території регіону зранку зафіксували влучання на одному з промислових підприємств.

Під обстріл ЗСУ потрапило місто Шебекіно. Постраждалих немає. Снаряди лягли на територію промислової зони. Оперативні служби уточнюють наслідки землі

Як повідомляють жителі, в місті частково перекрито рух транспорту.

Також в мережі пишуть, що близько семи "прильотів" відбулося по заводу "Монокристал". Він є одним із найбільших світових виробників синтетичного сапфіру, який використовується, зокрема, в електроніці.

У той же час, вніч на 3 жовтня на перегоні "Єнакієво-Вуглегірськ" на окупованих територіях Донбасу поїзд наїхав на зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10" і знищив його.

За інформацією Telegram-каналу ASTRA, окупант, який сидів за кермом ЗРК, рухався у складі військової колони, але в якийсь момент не впорався з керуванням, з'їхав з моста і потрапив під потяг.

У результаті екіпаж, який сидів у ЗРК знищено, ще двох російських військових поранено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?