У Роттердамі вирішили долю Євробачення-2021
Категорія
Культура
Дата публікації

У Роттердамі вирішили долю Євробачення-2021

У Роттердамі вирішили долю Євробачення-2021
Джерело:  online.ua

Організатори Євробачення-2021 офіційно повідомили, що вирішили відкинути варіант проведення конкурсу у традиційному форматі – йдеться про заповнені концертні зали й виступи на сцені. Цього разу, через пандемію коронавірусу, вони мають намір зупинитися на "другому" варіанті – без глядачів у залі і з дотриманням соціальної дистанції між конкурсантами. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  офіційний сайт Євробачення.

За словами організаторів, "другий" варіант дуже схожий на перший (традиційнй концерт), однак будуть додаткові обмеженням: соціальна дистанція в 1,5 метра, учасники прибуватимуть з визначеною невеликою кількістю людей. Окрім того, зазначається, що додаткові заходи також доведеться обмежити.

Як уже згадувалося раніше, конкурс Євробачення-2021 відбудеться у Роттердамі, Нідерланди. Через скасований захід минулого року його автоматично перенесли на 2021 рік з усіма його учасниками, щоправда, тепер вони повинні презентувати нові пісні. Пісню гурту Go_A, який представить Україну, експерти вже обрали 2 лютого, а презентують її у березні.

"У відповідь на пандемію коронавірусу, що триває, Європейський мовний союз, голландські провідні мовні компанії NPO, NOS і AVROTROS, а також місто Роттердам виключили, що 65-й конкурс може пройти в звичайному режимі в 2021 році. Євробачення безумовно відбудеться в травні цього року, незважаючи на пандемію, але в обставинах, що склалися, на жаль, неможливо провести захід так, як ми звикли", – наголосив виконавчий директор Євробачення Мартін Остердаль.

Організатори обіцяють уважно стежити за розвитком подій у світі, проте попереджають, що, найімовірніше, їм доведеться втілювати в життя саме "другий" варіант (варіант B) проведення конкурсу. Варто нагадати про те, що виконавці, які з об'єктивних причин не зможуть особисто бути присутнім на конкурсі, на Євробачення прийматимуть заздалегідь підготовлені живі записи виступів учасників. Ті артисти, які приїдуть в Нідерланди, отримають змогу виступити вживу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona стала лауреаткою престижної премії Music Muves Europe Talent Awards 2021.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?