У розвідці Великої Британії порахували загиблих військових армії РФ та ПВК Вагнер
Категорія
Україна
Дата публікації

У розвідці Великої Британії порахували загиблих військових армії РФ та ПВК Вагнер

У розвідці Великої Британії порахували загиблих військових армії РФ та ПВК Вагнер
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків з розвідки Міноборони Великої Британії втрати злочинної армії РФ та різних російських ПВК за майже рік війни проти України складають близько 200 тис військових, серед яких до 60 тис загиблих.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Що відомо про втрати окупантів за майже рік війни в Україні

Як зазначається у зведенні британської розвідки, сили ПВК Вагнер задіяли велику кількість завербованих ув'язнених, серед яких рівень втрат сягає 50%.

У розвідці Великої Британії оцінюють, що керівництво Міноборони РФ та російські приватні військові компанії втратили від 175 до 200 тис осіб від початку ганебної війни, серед яких від 40 до 60 тисяч загинули.

Рівень втрат у Росії значно збільшився з вересня 2022 року, коли було запроваджено "часткову мобілізацію".

За сучасними мірками ці цифри є високим співвідношенням убитих і поранених. Це майже напевно пов'язано з надзвичайно примітивним медичним забезпеченням більшої частини сил. Артилерія майже, напевно, стала причиною більшості втрат Росії, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

Між тим, влада Туви вирішила віддячити родині ліквідованого на війні в Україні окупанта упаковкою пельменів.

Подарунок приурочили до Нового року, який в Туві святкують 17 лютого за місячним календарем "Шагаа".

Місцеві чиновники роздали пельмені сім'ям загиблих мобілізованих в рамках акції "Ліпи добро".

Повідомляється, що такий подарунок отримала і багатодітна мати Валентина Ондар, молодший син якої "героїчно загинув" на війні в Україні, вбиваючи українців у Лисичанську. На війні в Україні перебуває і другий син Валентини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?