У розвідці заявляють про плани РФ з подальшого вторгнення в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У розвідці заявляють про плани РФ з подальшого вторгнення в Україну

У розвідці заявляють про плани РФ з подальшого вторгнення в Україну
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 22 лютого, провів засідання з представниками уряду та керівниками парламентських фракцій з приводу загрози подальшого військового вторгнення РФ в Україну.

Джерело: сайт ОП

Чи введуть в Україні воєнний стан

Під час засідання представники парламентських фракцій, уряду та президент Володимир Зеленський обговорювали питання введення в Україні надзвичайного стану.

Ми домовились, що парламент зараз буде працювати в так званій "оборонній коаліції". Тобто ми сказали, що всі політичні суперечки в кожного, різні політичні позиції – все це відкладається тимчасово в сторону. Немає опонентів – всі разом працюють над тими речами, які треба приймати. Були різні ідеї щодо потенційного запровадження воєнного стану. Треба бути потенційно готовими, але поки запроваджувати воєнний стан не будемо, до тих пір, поки не – не дай Боже – розпочнеться масштабна агресія, - повідомив керівник правлячої фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Було вирішенно прийняти рішення про введення надзвичайного стану у прикордонних з РФ регіонах з огляду не те, як буде проходити ніч на 23 лютого.

При цьому Зеленський пообіцяв керівникам парламентських фракцій забути про попередні політичні негаразди та працювати разом в умовах загрози російського вторгнення.

На цій зустрічі також були присутні керівники усіх силових органів, прем‘єр-міністр Денис Шмигаль та керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Загроза російського вторгнення

За даними розвідки, Володимир Путін не планує зупинятись на Донбасі та прагне провести широкомасштабну військову операцію проти України.

У першу чергу, у зоні ризику перебувають міста Харків, Київ та Херсон.

У продовж наступних двох діб представники військового командування прогнозують погіршення ситуації на Донбасі.

Учасники засідання також домовились підтримати всі закони, спрямовані на підвищення обороноздатності країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?