У штабі ООС несподівано заявили про стрілянину під Петрівським - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У штабі ООС несподівано заявили про стрілянину під Петрівським - подробиці

У штабі ООС несподівано заявили про стрілянину під Петрівським - подробиці
Джерело:  online.ua

Неподалік від Петрівського Донецької області у середу, 20 листопада, зафіксували стрілянину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт СММ ОБСЄ від 21 листопада.

За відомостями спостерігачів, інцидент стався за 2-3 кілометри від населеного пункту, кий перебуває в окупованому статусі. О 10:52 зареєстровано 3 черги пострілів з великокаліберного кулемета. Приблизний напрямок південь-південний захід.

У штаб Операції Об'єднаних сил зазначили, що цей епізод - спроба бойовиків дискредитувати українських військових. Останні не мають жодного відношення до стрілянини.

"Спроектувавши цю подію на карту місцевості можна отримати результат, що постріли були здійснені з ТОТ окупаційними збройними формуваннями поблизу, або в межах ділянки розведення №3 Петрівське в невідомому напрямку", - пояснив пресцентр.

Стверджується, що з зазначеного напрямку після відведення військ ЗСУ фізично не можуть стріляти.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 20 листопада, завершився етап розведення, метою якого було розмінування ділянки під Петрівським. О 12:00 21 листопада почалась нова стадія - демонтаж фортифікаційних споруд на колишніх позиціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?