У ЗСУ розповіли про новий етап розведення на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ розповіли про новий етап розведення на Донбасі

У ЗСУ розповіли про новий етап розведення на Донбасі

Фахівці з вибухівки завершили розмінування під Петрівським на Донеччині, де триває розведення військ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За словами прес-офіцера 128-ї Окремої гірсько-штурмової бригади Богдана Петрика, наразі триває новий етап.

"Вчора, 20 листопада, до 12:00 закінчилося розмінування. А сьогодні, 21 листопада, о 12:00 розпочався демонтаж фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення", - пояснив старший лейтенант.

Нагадаємо, ділянка розведення №3 - це територія неподалік від населених пунктів Богданівка та Петрівське. Останнє контролюють окупаційні війська. Мешканців Богданівки усього 7. Кожен з них пенсіонер.

Процес дзеркального відведення сил і техніки почали 9 листопада. До цього розведення провели під Золотим-4, а також Станицею Луганською. Ці три ділянки - одні з умов для узгодження зустрічі лідерів "нормандської четвірки" з боку РФ,

Як повідомляв ONLINE.UA, від початку доби 21 листопада до 12:30 українська сторона не зафіксувала жодного обстрілу з боку ворога. Також жоден військовослужбовець у зоні проведення Операції Об'єднаних сил не отримав поранень.

Втім, окупанти продовжують активну підготовку до масштабних бойових дій. Зокрема, тривають артилерійські навчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?