У штабі ООС розповіли про процес розведення - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У штабі ООС розповіли про процес розведення - подробиці

У штабі ООС розповіли про процес розведення - подробиці
Джерело:  Укрінформ

Штаб Операції Об'єднаних сил констатував завершення практичної стадії розведення військ під Петрівським та Богданівкою у Донецькій області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами речника штабу Олександра Штупуна, представники СММ ОБСЄ повинні підтвердити відведення. У понеділок, 11 листопада, пройшла вже третя доба з його початку.

"Зараз відбувається верифікація проведених заходів Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ і з завтрашнього дня за графіком повинні початися заходи з пошуку та розмінування територій від вибухонебезпечних предметів", - пояснив він.

Речник додав, що дзеркально відвели свої сили бойовики ОРДО.

Загалом українська сторона відвела 42 військовослужбовців, 3 ББМ, 48 одиниць стрілецької зброї. Вони відійшли на нові позиції за кілометр.

Нагадаємо, відведення - одне з умов для організації "нормандського саміту".

Як повідомляв ONLINE.UA, речник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що наразі нібито рано говорити про зустріч лідерів "нормандської четвірки". Він вважає, спочатку треба дочекатися розведення сил на Донбасі. Втім, воно завершилося у той самий день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?