У Швеції затримали другого підозрюваного у скоєнні теракту в Стокгольмі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Швеції затримали другого підозрюваного у скоєнні теракту в Стокгольмі

У Швеції затримали другого підозрюваного у скоєнні теракту в Стокгольмі
Джерело:  interfax.com.ua

Шведська поліція арештувала другого підозрюваного в наїзді на натовп людей в Стокгольмі 7 квітня

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Таку новину в понеділок, 24 квітня, повідомило радіо Швеції з посиланням на заяву правоохоронців, зазначивши, що дані про затриманого не розкриваються.

Згідно із заявою, арешт був проведений напередодні і став результатом аналізу наявних у розпорядженні слідства доказів і роботи Служби державної безпеки Швеції. У той же час шведська поліція не стала розкривати інших деталей, посилаючись на таємницю слідства.

Читайте також: Теракт у Стокгольмі: підозрюваного викрили у зв'язках з ІДІЛ

Нагадаємо, 7 квітня в центрі Стокгольма на пішохідній вулиці Дроттнінггатан (Королівської вулиці) вантажівка в’їхала в натовп людей. В результаті теракту загинули чотири людини, ще 15 отримали ушкодження.

Як повідомляв ONLINE.UA, підозрюваним у цій справі проходить громадянин Узбекистану Рахмат Акілов, якому у 2016 році шведська влада відмовила в наданні статусу біженця.

Під час розгляду справи в суді  він зізнався в скоєнні теракту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?