У Сирії завдали нового удару одразу по військах Росії та Туреччини - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії завдали нового удару одразу по військах Росії та Туреччини - що сталося

У Сирії завдали нового удару одразу по військах Росії та Туреччини - що сталося
Джерело:  online.ua

У Сирії місцеві бойовики завдали нового потужного удару по російських військовослужбовцях, які присутні у країні за наказом президента Володимира Путіна. Їхній патруль підірвався на закладеній бомбі. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на російські медіа.

За оприлюдненими даними, кілька військовослужбовців отримали поранення. Інцидент стався близько 08:20 у вівторок, 14 липня. Колона військової техніки знаходилася на трасі М-4 неподалік від населеного пункту Еріха, що знаходиться на півдні Ідлібу.

Патрулювання російська сторона веде разом з представниками турецьких збройних сил. Пошкодження перш за все отримав російський бронетранспортер, однак бронемашина армії Туреччини також постраждала, серед її екіпажу є поранені.

"Троє російських військовослужбовців отримали легкі поранення. Є поранені серед екіпажу турецького бронеавтомобіля. Усі постраждалі були оперативно евакуйовані з даного району", - цитують ЗМІ заяву центра примирення сторін.

Російських поранених відправили до військової бази Хмеймім.

Ця атака на патруль вже стала другою за останній місяць, що сталися у згаданому районі. Інший небезпечний інцидент зафіксували 16 червня.

Підрозділи російської армії присутні у зоні сирійського конфлікту з 2015 року. Перекидання військовослужбовців разом з різноманітною технікою відбулося за особистим наказом президента Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, конфлікт у Сирії триває, попри певне вщухання. Однією з головних проблем наразі став тероризм, під удар якого потрапили присутні у країні російські військовослужбовці.

За офіційними даними, під автомобілем сирійського корпусу РФ стався вибух. Машина входила у склад спеціального патруля військової поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?