У скільки українцям обійдеться святковий стіл на Новий рік 2020: названі шокуючі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

У скільки українцям обійдеться святковий стіл на Новий рік 2020: названі шокуючі цифри

У скільки українцям обійдеться святковий стіл на Новий рік 2020: названі шокуючі цифри
Джерело:  online.ua

Святковий стіл на Новий рік 2020 подорожчав на 7% в порівнянні з минулим роком. Цього року українцям підготовка меню без делікатесів і надмірностей обійдеться як мінімум в три тисячі гривень і це на невелику компанію з 6-8 чоловік. Такий прогноз зробив керівник громадської організації "Національна рада економічного розвитку" Олексій Дорошенко, передає ONLINE.UA.

За прогнозом експертів, деякі продукти до Нового року подорожчають. Сильно зростуть в ціні овочі та фрукти. Продукти на страви, які традиційно входять в новорічне меню, подорожчають на кілька відсотків. Однак делікатеси, такі як червона ікра і риба, обійдуться українцям дешевше, ніж в минулому році.

Нагадаємо, символом Нового року 2020 стане Білий Металевий Щур. Цей звір всеїдний, ненажерливий і запасливий, тому зрадіє багатому святковому столу з достатком новорічних страв. При цьому порції можна робити невеликі. У меню на Новий рік 2020 повинні бути присутніми м'ясні страви, салати, сири, закуски з риби і птиці, напої і десерти. Але краще відмовитися в цьому році від яловичини - Бик, господар 2021 року, є таємним другом Щура, тому він не оцінить страви з його м'яса. І пам'ятайте, Щур недолюблює міцний алкоголь, тому на Новий рік 2020 краще віддати перевагу легким винам та коктейлям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, скільки будуть коштувати новорічні ялинки в Україні на Новий рік 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?