У Слов'янську нахабно зірвали телеефір про Майдан: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Слов'янську нахабно зірвали телеефір про Майдан: з'явилися подробиці

У Слов'янську нахабно зірвали телеефір про Майдан: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Слов'янську Донецької області 21 листопада невідомі зірвали ефір «Громадського телебачення Донбасу», присвячений третій річниці Євромайдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Громадського ТБ Донбасу/Громадське ТБ Донбасу».
«21 листопада «Громадське телебачення Донбасу» проводило спецефір, присвячений Дню гідності і свободи. Протягом півторагодинного ефіру журналісти включали по скайпу в студії в Слов'янську учасників донецького Євромайдану, обговорювали його причини і наслідки», - сказано в повідомленні.
«На початку, рівно за 5 хвилин до початку спецефіра, в будівлі, де знаходиться студія, вимкнувся інтернет. Причому зв'язок зник у всьому будинку, а не тільки в нашій редакції. А о 19.15 в студію прийшли невідомі чоловіки, які вимагали пояснити, що відбувається в редакції і «чим зараз зайняті журналісти», - продовжили журналісти «Громадського ТБ».
«Тим самим невідомі зірвали спецефір», - сказано в повідомленні.

Читайте також: На Майдані лаяли мерзотників, згадали Путіна і напали на журналістів
«Редакція встановлює особи чоловіків і причини події. З ранку 22 листопада у приміщенні, де розташована студія «Суспільного телебачення Донбасу», знову були невідомі, які чекали наших журналістів. О 10.00 невідомі чоловіки покинули будівлю», - також поінформували журналісти.
«Редакція «Громадського телебачення Донбасу» з тривогою ставиться до події. Ми вважаємо неприпустимим навіть мінімальний тиск на незалежних журналістів не тільки в День гідності і свободи, а й в будь-який інший час», - сказано в повідомленні.
У соцмережі також опубліковано посилання, за яким можна подивитися відеозапис ефіру.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві 21 листопада відбулися погроми, пожежа і сутички активістів з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?