У "Слузі народу" вимагають скликати екстрене засідання через санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

У "Слузі народу" вимагають скликати екстрене засідання через санкції США

У "Слузі народу" вимагають скликати екстрене засідання через санкції США
Джерело:  online.ua

Член української політичної сили "Слуга народу" Олександр Дубінський не приховує той факт, що обурений санкціями Мінфіну США проти нього та інших українських політиків. Ці обмеження народний обранець називає результатом чергових брудних провокацій та вимагає негайно скликати через це засідання фракції. Листа з такою вимогою парламентар надіслав очільнику фракції "Слуга Народу" Давиду Арахамії та голові партії Олександру Корнієнку. Текст звернення оприлюднив нардеп від президентської політсили Олександр Качура на своїй сторінці в Телеграм, передає ONLINE.UA.

"Проти мене була здійснена чергова брудна провокація з боку моїх непорядних опонентів, які виконуючи брудне замовлення та використовуючи аморальні та злочинні методи, написали завідомо брехливий донос на мене в державні установи Сполучених Штатів", – йдеться в листі Олександра Дубінського.

Народний обранець запевняє, що введення проти нього санкцій використовують, як метод шантажу проти парламентської більшості та українського лідера Володимира Зеленського. Окрім того, політик почав вимагати повідомити про своє прохання усіх депутатів та очільника Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Варто звернути увагу на те, що керівництво партії "Слуга народу" досі не оприлюднило офіційну позицію щодо санкцій проти Дубінського. Однак нещодавно народна обраниця від політсили Євгенія Кравчук публічно заявила, що часто дії та висловлювання Дубінського не співпадали з позицією партії. Пізніше в Офісі президента наголосили, що на запровадження санкцій не реагуватимуть. За словами радника керівника Офісу Президента Михайла Подоляка, це радше прерогатива керівництва фракції, аніж президента країни.

Як уже згадувалося раніше, 11 січня Мінфін США неочікувано для всіх запровадив санкції проти оточення нардепа Андрія Деркача. У санкційний перелік потрапив Олександр Дубінський та екснардеп Олександр Онищенко. Окрім того, в санкційний список також потрапили кілька українських інформаційних ресурсів. Обмеження запровадили через втручання у вибори у США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МЗС України відреагували на нові санкції США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?