У "Слузі народу" зізналися, скільки проросійських депутатів буде у фракції
Категорія
Україна
Дата публікації

У "Слузі народу" зізналися, скільки проросійських депутатів буде у фракції

У "Слузі народу" зізналися, скільки проросійських депутатів буде у фракції
Джерело:  NV

Потенційний очільник майбутньої фракції партії "Слуга народу" в парламенті, Давид Арахамія, оцінив кількість проросійських депутатів, які отримають мандати як представники президентської партії. Про це він розказав в інтерв'ю  "Радіо НВ", передає ONLINE.UA.

Говорячи про кандидатів від партії, які мають "проросійські", "антимайданні" погляди, Арахамія зазначив, що має з ними ціннісний конфлікт. Політик стверджує, що всі вони мажоритарники.

"У мене немає з ними продуктивних стосунків. Проросійський вектор не впливовий взагалі. Моя оцінка - 1%, а можливо, 2%. І це умовно проросійські - це не люди, які кажуть, що нам треба йти до Росії, а вони умовно кажуть, що не все так однозначно, треба розбиратися…", - зазначив він.

За словами Арахамії, з цими депутатами доведеться працювати і "перевиховувати".

Окрім того, депутат пояснив, яким чином фракція прийматиме рішення. За його словами, вони можуть вдатися до моделі, згідно з якою, якщо до 10% нардепів від СН проти певного рішення, то вони повинні прийняти позицію більшості.

Як повідомляв ONLINE.UA, фракція політичної партії "Слуга народу" збирається використовувати у Верховній Раді програмне забезпечення з технологією штучного інтелекту. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?