У соцмережах висміяли "день поліції" у бойовиків ДНР: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У соцмережах висміяли "день поліції" у бойовиків ДНР: опубліковані фото

У соцмережах висміяли "день поліції" у бойовиків ДНР: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах висміяли "День Поліції", який 10 листопада відзначили в угрупованні бойовиків ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Олександра Чернова.


З святкування бойовиків Чернов виділив кілька основних фактов. Так, ватажок ДНР Олександр Захарченко збільшив кількість охорони з одного взводу до двох, що в сумі тепер становить 60 осіб. Також в ході церемонії нагородження бойовиків в музично-драматичному театрі в Донецьку вручали лише "нагрудні знаки", без обіцяної грошової премії в 10 тис руб.


Читайте також: На Донбасі накрили агентурну мережу бойовиків ДНР: опубліковано відео


Також блогер звернув увагу, що один з ватажків ДНР Денис Пушилін з моменту окупації бойовиками ДНР частини Донецької області сильно розтовстів.


"Він давно вже не відрізняється стрункістю, але сьогодні він перевершив самого себе: реально лопається і в пом'ятих штанях. А який стройняшка в 2014 був", - підкреслив Чернов.



Фото: Денис Пушилін в 2014 році і в 2017 році, колаж


Також в мережі з'явилися й інші фото з "Дня Поліції" в ДНР.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  з'явилася інформація про те, що ФСБ Росії приїхала в ДНР для зачистки "МВС" ДНР від корупціонерів.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?