У США Boeing 737 із понад сотнею пасажирів впав у річку: перші фото
Категорія
Події
Дата публікації

У США Boeing 737 із понад сотнею пасажирів впав у річку: перші фото

У США Boeing 737 із понад сотнею пасажирів впав у річку: перші фото
Джерело:  CNN

Небезпечна авіаційна пригода трапилася кілька годин тому у США. Середньомагістральний літак Boeing 737, який слідував за маршрутом з військової бази Гуантанамо (Куба) у аеропорт Джексонвілл (Флорида), впав у річку Сент-Джонс неподалік злітно-посадкової смуги. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN, на борту лайнера знаходилося 136 пасажирів та 7 членів екіпажу.

За даними поліції м. Джексонвілл, в результаті аварії постраждав 21 чоловік. Всі вони на цей час перебувають у місцевій лікарні. Серйозних поранених, на щастя, немає. Інцидент трапився через те, що злітно-посадкова смуга аеропорту під час тропічної зливи була залита водою. Пілотам не вдалося вчасно загальмувати літак і він викотився за межі смуги у річку.

Більшість пасажирів злощасного Боїнга, за інформацією телеканалу CNN, становлять військові, які повертались з місця несення служби на базі Гуантанамо, та члени їхніх сімей.

Нагадаємо, що в Волинській області з літаків почали розкидати вакцини проти сказу. Це робиться за кошти Європейського союзу з метою щеплення диких тварин. Оскільки вакцина знаходиться всередині їстівної приманки, вона легко та безболісно потрапляє в організм тварини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?