У США не знайшли доказів втручання України у вибори - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У США не знайшли доказів втручання України у вибори - подробиці

У США не знайшли доказів втручання України у вибори - подробиці
Джерело:  online.ua

Комітет з питань розвідки Сенату Сполучених Штатів закінчив пошук доказів втручання української влади в американські вибори 2016 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Згідно з інформацією джерел, посадовці підрозділу, який наразі керує Республіканська партія, не знайшли доказів.

“Комітет з питань розвідки Сенату, під контролем республіканців, розглянув заяви щодо втручання України під час виборів 2016 року та не знайшли доказів для підтвердження заяв”, - проінформувало медіа.

Зазначається, що відповідні висновки підтверджують результати роботи інших відомств США, які працювали у цьому напрямку.

Втім, окремі сенатори-республіканці все ще стверджують, що офіційний Київ втручався у виборчий процес. Україна робила це нібито на тому ж рівні, що й РФ.

Голова Комітету Річард Барр пояснив, українські політики висловлювали підтримку демократичній кандидатці на виборах - Гілларі Клінтон, але ці симпатії не можна порівнювати з втручанням.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України Володимир Пристайко наголосив, що не побачив тиску у розмові Зеленського з Трампом, хоч і був присутній тоді в ОПУ. Він не став заперечувати, що президенти згадували Burisma та Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?