У США новим "Холостяком" став 71-річний дідусь — фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США новим "Холостяком" став 71-річний дідусь — фото

У США новим "Холостяком" став 71-річний дідусь — фото
Джерело:  online.ua

Американські телешоу продовжують дивувати світ своїми ідеями та новими форматами. Цього разу у Штатах оголосили про запуск "Холосятка", який має на меті нагадати людям, що ніколи не пізно знайти кохання всього свого життя. Головний героєм став 71-річний Джеррі Тернер, який першим наважився зробити це публічно.

Джерело: The Golden Bachelor

Що відомо про новий формат американського шоу "Холостяк"

Новий формат отримав назву "Золотий Холостяк". На відміну від попередніх випусків, ця програма покаже шанс на стосунки у зрілому віці.

Шукати кохання в етері телеканалу ABC буде 71-річний ресторатор зі штату Індіана Джеррі Тернер.

"Він став першим "Золотим холостяком", демонструючи, що любовні історії, як і багато інших речей, з віком стають лише кращими", – коментують цю ідею автори проєкту.

За словами журналістів, родина Джеррі підтримала чоловіка у його рішенні взяти участь у зйомках романтичного шоу.

За шість років після смерті дружини й за підтримки своєї сім'ї Тернер готовий показати себе і знайти кохання, яке витримає випробування часом у його золоті роки.

Джеррі Тернер (фото - instagram.com)

Варто також зазначити, що більшість користувачів мережі не вірить у те, що новому холостяку 71 рік, адже виглядає він неймовірно для свого віку.

Що відомо про Джеррі Тернера

Новий герой романтичного шоу родом із Гудзони (Індіана), однак наразі проживає в Давенпорті. Що також цікаво, 7 серпня ресторатору виповниться 72 роки.

Майже 50 років тому він одружився зі своєю шкільною коханою Тоні. У шлюбі у пари народилося дві доньки – Енджі й Дженні. Дружина Тернера померла у 2017 році.

Протягом останніх років підприємець живе сам у своєму приватному будинку.

Джеррі зізнається, що обожнює активний відпочинок: йому подобається влаштовувати барбекю, грати в пінклбол, кататися на квадроциклах, а також спілкуватися із друзями та рідними.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?