У США оприлюднили перші президентські рейтинги: які шанси у Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У США оприлюднили перші президентські рейтинги: які шанси у Трампа

У США оприлюднили перші президентські рейтинги: які шанси у Трампа
Джерело:  surveyusa.com

Якби президентські вибори в США відбулись найближчим часом, то нинішній господар Білого дому навряд чи зміг перемогти. За результатами опитування, яке було проведено SurveyUSA, колишній віце-президент США Джо Байден випереджає Дональда Трампа на 8%, передає ONLINE.UA.

Респондентам пропонували обрати між двома можливими кандидатами, склавши п’ять пар політиків. Виявилось, що в разі наявності вибору між Байденом і Трампом, а також між Трампом і сенатором-демократом Берні Сандерсом в обох випадках діючий президент програє: його підтримують лише 42%, тоді як за Байдена або Сандерса готові проголосувати 50% виборців.

У іншій парі Трамп – сенатор штату Массачусетс Елізабет Уоррен перевага сенатора менш значна і складає всього 2% (46 проти 44). Приблизно стільки ж виграє сенатор від Каліфорнії Камала Харріс. Єдиний кандидат, якого Трамп може перемогти – мер міста Саут Бенд Піт Баттігіг, відомий своїми екстравагантними заявами.

Опитування проводилося онлайн з 1 по 5 серпня серед 7 тисяч американських громадян, які мають право голосу.

Нагадаємо, що вчора Дональд Трамп знову накинувся з публічними образами на Джозефа Байдена, назвавши його «сонним» та піддавши сумніву розумові здібності колишнього віце-президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?