У США помер чоловік через кілька годин після щеплення від коронавіруса
Категорія
Світ
Дата публікації

У США помер чоловік через кілька годин після щеплення від коронавіруса

У США помер чоловік через кілька годин після щеплення від коронавіруса
Джерело:  online.ua

У США помер чоловік через кілька годин після вакцинації від коронавіруса. Поліція почала розслідування. Поки невідомо, яку вакцину вводили померлому. Також правоохоронці поки не пов'язують смерть людини з вакцинацією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням офіс шерифа округу Плейсер в Фейсбуці.

Поліцейські повідомляють, що загиблий чоловік робив щеплення не в департаменті охорони здоров'я. Також вони уточнили, що в грудні у померлого був позитивний результат тесту на COVID-19.

"Отримали повідомлення про смерть людини, у якої в кінці грудня був позитивний результат тесту на COVID-19. Чоловікові було зроблено щеплення від COVID-19 за кілька годин до настання смерті. Будь-які повідомлення, що стосуються причини смерті, є передчасними", - підкреслили правоохоронці .

У свою чергу експерт з інфекційних хвороб Дін Блюмберг зазначив, що після введення вакцини все може статися. Але він зазначив, що про причини смерті поки говорити рано, запевнивши, що йому нічого не відомо про цей конкретний випадок.

"Усі медичні працівники обов'язково повідомляють про будь-які побічні явища після імунізації, навіть якщо це не пов'язано з нею безпосередньо - це потрібно для того, щоб зрозуміти будь-який сигнал", - попередив Блюмберг.

Як відомо, в Норвегії раніше померли 29 людей похилого віку після вакцинації від коронавіруса. Всі вони мали важкі супутні захворювання, але в країні тепер відмовилися від вакцинації людей похилого віку, так як вона "занадто ризикована". У Швейцарії зафіксовано п'ять смертей після введення вакцини. Всі щеплені були в віці від 84 до 92 років. Доказів зв'язку летальних випадків з вакцинацією при цьому немає. У Нідерландах підтвердили появу побічних ефектів після вакцини Pfizer. У людей з'являються висипання і набряк навколо очей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ВООЗ пояснила алергічні реакції на вакцину проти коронавіруса Pfizer. Більшою мірою побічні ефекти виникають у людей, схильних до алергії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?