У США потужний торнадо зруйнував будівлі та вирвав дерева з коренем – відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США потужний торнадо зруйнував будівлі та вирвав дерева з коренем – відео

У США потужний торнадо зруйнував будівлі та вирвав дерева з коренем – відео
Джерело:  online.ua

У Сполучених штатах Америки у штаті Флорида 29 квітня пронісся потужний торнадо. В результаті стихійного лиха зафіксовано сильні руйнування та колапсу на автомобільних дорогах.

Джерело: New York Post

У США потужний торнадо зруйнував будівлі

Як передає видання, торнадо зруйнував будівлі у Південній Флориді та вирвав з коренем дерева. У Мережу потрапило відео, коли смерч пройшов через машину, яка їхала по місту Палм-Біч-Гарденс.

Автомобіль підкинуло у повітря і двічі перекинуло, після чого транспортний засіб відкинуло назад на тротуар. Смерч продовжував сіяти хаос у місті та викликав масове скупчення автомобілів на дорогах, - йдеться у повіомленні.

У метерологічній службі США повідомили, що торнадо спричинило серйозні руйнування в Палм-Біч-Гарденс. Фахівці все ще перебувають у процесі вивчення пошкоджень і найближчими днями оцінять наслідки торнадо. Близько 12 мільйонів людей помістили у Флориді та на півдні Джорджії до групи ризику другого рівня у зв'язку з погіршенням погоди.

 У США через торнадо і шторми загинуло 22 людини

Повідомляється, що в результаті торнадо та потужних штормів 31 березня-1 квітня на півдні та середньому заході США загинуло щонайменше 22 людини. У багатьох округах запроваджено надзвичайний стан.

Щонайменше 22 людини загинули під час руйнівних штормів і сильних торнадо, які зрівняли з землею цілі громади на півдні та середньому заході 31 березня та 1 квітня.

Керівництво деяких штатів оголосило надзвичайний стан для ліквідації наслідків негоди. Понад 34 000 людей у штаті все ще залишалися без світла в суботу вдень.

В штаті Іллінойс у результаті обвалення конструкції загинуло четверо людей. Троє з них загинуло внаслідок обвалення житлового будинку в окрузі Кроуфорд, четверта – після обвалу даху в театрі в Бельведере.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?