У США потяг протаранив автобус з пасажирами: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У США потяг протаранив автобус з пасажирами: опубліковані фото

У США потяг протаранив автобус з пасажирами: опубліковані фото
Джерело:  WLOX

В американському штаті Міссісіпі на залізничному переїзді в місті Білоксі товарний потяг зіткнувся з пасажирським автобусом, в результаті чого загинули не менше чотирьох осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на WLOX.
За словами голови місцевої поліції Джона Міллера, аварія трапилася близько другої години дня за місцевим часом (о десятій годині вечора за київським). В результаті НП загинуло як мінімум чотири людини, десятки людей постраждали.
Автобус, що зіткнувся з товарним потягом, їхав з міста Остіна, штат Техас, в ньому знаходилося близько 50 пасажирів, багато з яких - люди похилого віку. До складу поїзда входило 52 вагони, 27 з яких з вантажем. Він прямував до Алабами з Нового Орлеана.

Читайте також: У Києві водій зніс зупинку: з'явилися фото і відео з місця аварії
Повідомляється, що після зіткнення потяг протягнув автобус на деяку відстань. Причини аварії поки не відомі. Пожежні, які прибули на місце ДТП, діставали постраждалих через вікна автобуса. 35 осіб було госпіталізовано, деяких доставляли в лікарні по повітрю.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Панамі в ущелину впав автобус, який перевозив сільськогосподарських робочих, в результаті чого загинули 18 осіб і ще 37 травмовані.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?