У США Санта Клаусу подарували надзвичайну здібність через пандемію COVID-19
Категорія
Культура
Дата публікації

У США Санта Клаусу подарували надзвичайну здібність через пандемію COVID-19

У США Санта Клаусу подарували надзвичайну здібність через пандемію COVID-19
Джерело:  online.ua

Медичні експерти Сполучених Штатів "подарували" Санта Клаусу надзвичайну здібність на тлі пандемії коронавірусу COVID-19. Головний інфекціоніст країни Ентоні Фаучі стверджує, що головний різдвяний персонаж не може поширювати віруси. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на USA Today.

За його словами, попри відношення до групи ризику дідусь має вроджений імунітет, він не може заразити дітей чи їхніх батьків.

"Санта не поширюватиме COVID-19 нікому. Санта — виняток, тому що крім його інших хороших якостей, у нього ще й хороший вроджений імунітет. Це не повинно дивувати. Як діти вже знають, Санта — це надлюдина. Він облітає світ за одну ніч, доставляє мільйони іграшок", - пояснив Фаучі.

Інфекціоніст водночас зауважив, Санта не поширює коронавірус, однак все ж таки дотримується обмежень з переміщення. Він прийматиме побажання в дітей у торгових центрах виключно через спеціальне скло.

Санта Клаус також, як відомо, не користується маскою чи захисними рукавичками, бо для того немає потреби.

"Санта буде спостерігати за тобою здалеку, дарувати тобі міцне здоров'я і відвідувати тільки тоді, коли поруч нікого не буде в переддень Різдва", - цитує видання лікарку Джину Сонг.

Утім, Санта може й імунний до COVID-19, однак хворів на грип раніше. Тому лікарі закликають його та всіх американських дітей вакцинуватися.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти Всесвітньої організації охорони здоров’я звернулися з приводу карантину проти коронавірусу до урядів країн з поганою епідемічною ситуацією. Структура закликає ці держави не послаблювати обмеження на період різдвяних свят, щоб не допустити нових спалахів інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?