У США скасували конференцію з коронавірусу через епідемію COVID-19
Категорія
Світ
Дата публікації

У США скасували конференцію з коронавірусу через епідемію COVID-19

У США скасували конференцію з коронавірусу через епідемію COVID-19
Джерело:  online.ua

У Сполучених Штатах планували провести конференцію "Ведення бізнесу в умовах коронавірусу", однак її скасували через спалах коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Bloomberg.

У Раді з міжнародних відносин також вирішили скасувати кілька інших масових заходів. Усі конференції планувалися з 11 березня до 3 квітня. Серед них — великі збори в Нью-Йорку та Вашингтоні.

Загалом у США вже давно розширюється перелік скасованих через коронавірус заходів. Раніше подібне рішення ухвалили навіть організатори щорічного Нью-Йоркського автосалону. Ці заходи перенесли на серпень.

Ситуація в мегаполісі під жорстким контролем спеціалістів. Нещодавно спалах COVID-19 зафіксували у передмісті Нью-Рошель. До міста спрямували підрозділи Нацгвардії — силовики допомагали закрити громадські місця, щоб запобігти поширенню вірусу.

Станом на середу, 11 березня, у світі зареєстрували близько 114 тисяч випадків COVID-19. Понад чотири тисячі хворих померли внаслідок ускладнень.

Як повідомляв ONLINE.UA, до УЄФА звернулися національні футбольні федерації  із закликом про перенесення матчів Євро-2020 на пізніші дати. За відомостями журналістів, заклик пов’язаний із бажанням завершити чемпіонати на рівні країн. Розклад цих турнірів змінили через поширення китайського коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?